3-Delige schuifpui

Blauw vinkje 15 jaar garantie.
Blauw vinkje Bespaar op uw energierekening.
Blauw vinkje Haal buiten naar binnen!

Uw woonruimte vergroten en het buitenleven naar binnen halen? Een 3-delige schuifpui is hiervoor de ideale oplossing! Door de ruime glasoppervlakken profiteert u van veel natuurlijk licht. De 3-delige schuifpui is de beste keuze voor mensen die willen genieten van zowel binnen als buiten. Ontdek onze mogelijkheden en wij komen de schuifpui bij u plaatsen.

Productbeschrijving

Ontdek bij SchuifpuiSelect onze fraaie 3-delige schuifpuien, ideaal voor puien tot 6,5 meter breed en 2,6 meter hoog! Door hun schuivende ontwerp vormen ze een stijlvolle oplossing voor elke bouwstijl. Waarom kiezen voor een 3-delige schuifpui? Deze biedt een ruimer uitzicht dan een 2-delige variant, terwijl het minder complex is dan een 4-delige optie. Maak een keuze uit onze topmerken Aluplast en Schüco. De Schüco LivIngSlide is specifiek ontworpen voor de Nederlandse markt en blinkt uit in isolatieprestaties. Transformeer uw ruimte met onze kwalitatieve schuifpuien en ervaar een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Schüco living variant

Ontdek de eigentijdse Schüco kunststof schuifpui. Het strakke design met zijn vlakke profiel en scherpe lijnen vermijdt traditionele uitstralingen en maakt schoonmaken simpel. Dankzij de smalle middenstijl geniet u van optimale lichtinval en een ruimtelijke beleving. Het Schüco kleurenscala biedt meer dan 50 folieopties, waardoor u een tint kunt kiezen die perfect bij uw woning past. Zo krijgt u een schuifpui die zowel functioneel is als een stijlvol statement maakt.

Wenst u eventueel grotere puien of toch een slag kleiner? bekijk dan onze 2-delige schuifpuien en 4-delige schuifpuien.

Direct een advies gesprek inplannen?

Als u graag een adviesgesprek wilt inplannen met een van onze adviseurs, zoals Bart of Robert, kunt u direct contact met ons opnemen. 

Soorten glas 3-delige pui

Bij SchuifpuiSelect.nl bieden wij uitgebreide glasopties aan voor onze tweedelige schuifpuien. Standaard rusten wij deze uit met HR++ dubbel glas. Dit type glas bestaat uit twee glasplaten met een tussenliggende spouw. De spouw is gevuld met een speciale glasvulling en is voorzien van een HR-coating. Bovendien is ten minste één van de glasplaten uitgevoerd als gelaagd glas. Dit gelaagde glas bevat meerdere lagen glas met daartussen een transparante folie, wat zorgt voor extra veiligheid doordat het glas bij breuk niet uiteenvalt.

Blauw vinkje Triple glas (HR+++)

Voor wie de hoogste isolatiewaarde wil bereiken, bieden wij ook triple glas aan. Dit HR+++ glas bestaat uit drie glaslagen, waarvan twee met een metaalcoating, voor een optimale thermische isolatie.

Blauw vinkje Overige glasopties

Voor wie specifieke wensen heeft, bieden wij ook andere glasopties aan zoals zonwerend glas, geluidswerend glas, gehard glas en zelfreinigend glas voor uw tweedelige schuifpui.

Ervaring en Deskundigheid van SchuifpuisSelect.nl

Bij SchuifpuiSelect.nl staat Duitse topkwaliteit en vakmanschap voorop. Onze schuifpuien en kozijnen worden zorgvuldig geproduceerd in Duitsland met alleen de beste materialen en met oog voor detail. Met ruim 20 jaar ervaring in kozijninstallatie en bouw bieden wij deskundig en betrouwbaar advies. Ons toegewijde team begeleidt u van het eerste gesprek tot de installatie van uw schuifpui of kozijnen. We begrijpen dat een schuifpui zowel esthetisch als functioneel moet zijn. Daarom leveren wij hoogwaardige kunststof schuifpuien met een natuurlijke houtlook, die de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof combineren met de luxueuze uitstraling van echt hout.

Veelgestelde vragen

In veel situaties wordt een schuifpui speciaal op maat gemaakt voor je huis. De kozijnen van deze schuifpui moeten namelijk nauwkeurig worden opgemeten. De kosten voor een schuifpui kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de specifieke situatie. Binnen 5 minuten een richtprijs ontvangen? Gebruik onze Richtprijscalculator!

Veel van onze klanten kiezen voor een 3-delige schuifpui vanwege de praktische voordelen en efficiënte ruimtebesparing. Deze schuifpuien combineren een brede opening met een eigentijds design dat zowel binnen als buiten een esthetische meerwaarde biedt. Bovendien is onze schuifpui geschikt voor wanden tot wel 6,5 meter breed.

Dit zijn onze Partners

Richtprijs binnen 5 minuten voor uw schuifpui?

Wilt u een schatting van de kosten voor uw schuifpui? Maak gebruik van onze handige richtprijscalculator en bereken direct hoeveel u naar verwachting kwijt zult zijn. Met deze tool kunt u zelf de verschillende aspecten van uw project invoeren en krijgt u een realistisch beeld van de kosten. Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan uw renovatie- of bouwproject en eventuele verrassingen voorkomen.

Onze werkwijze

Bij SchuifpuiSelect begrijpen we dat een nieuwe schuifpui kiezen een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we adviesgesprekken met onze experts aan. Zij luisteren naar jouw wensen en adviseren over de beste opties voor jouw situatie.

Bij SchuifpuiSelect komt een expert bij u langs op de afgesproken datum en tijd. Hij beoordeelt grondig de huidige situatie en bespreekt uw ideeën en eisen om de beste schuifpuioptie te vinden.

De schuifpuien en kozijnen worden op maat voor u gemaakt in Duitsland. Over het algemeen ontvangen wij uw pui dan binnen 3 weken.

Na ontvangst van de kozijnen/schuifpuien plaatsen wij deze meestal binnen 2 weken bij u. Zo kunt u vaak al binnen 5 weken genieten van uw nieuwe pui!

Ok hand Onze score 9.1 Vrachtwagen Levering en montage vanaf 5 weken! Betaal achteraf Slechts 10% aanbetaling Locatie Velen gingen u al voor!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Zo mist u niks!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Op werkdagen zijn de onderstaande collega's van 08:30 uur t/m 17:00 uur beschikbaar

×