Nieuwbouw? Kies voor SchuifpuiSelect.nl!

Blauw vinkje 15 jaar garantie.
Blauw vinkje Bespaar op uw energierekening.
Blauw vinkje Gemakkelijk schoon te maken.

Uw woonruimte uitbreiden en uw buitenruimte bij uw huis betrekken? Een tweedelige kunststof schuifpui biedt hiervoor de perfecte oplossing! De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. De 2-delige schuifpui is de beste keuze voor mensen die willen genieten van zowel binnen als buiten. Ontdek onze mogelijkheden en wij komen de schuifpui bij u plaatsen.

Product beschrijving

Ontdek bij SchuifpuiSelect onze prachtige 2-delige puien, perfect voor puien tot 5 meter breed en 2,6 meter hoog. Met een schuivend ontwerp bieden ze een elegante oplossing voor elke architecturale setting. Kies uit onze topmerken Aluplast en Schüco, waarbij de Schüco LivIngSlide speciaal is ontworpen voor de Nederlandse markt, met een focus op uitstekende isolatieprestaties. Laat je ruimte transformeren met onze hoogwaardige schuifpuien en geniet van een perfecte balans tussen functionaliteit en uiterlijk.

Schüco living variant

Ontdek de moderne Schüco kunststof schuifpui. Het moderne ontwerp kenmerkt zich door strakke lijnen en een vlak profiel, waardoor traditionele openingen worden vermeden en schoonmaken eenvoudig wordt. Met een slanke middenstijl die maximale lichtinval mogelijk maakt, geniet je van een ruimtelijk gevoel en een overvloed aan natuurlijk daglicht. Bovendien biedt het Schüco kleurenconcept meer dan 50 folieopties, waardoor je een kleur kunt kiezen die naadloos aansluit bij de stijl van jouw huis, voor een schuifpui die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt.

Wenst u eventueel grotere puien? bekijk dan onze 3 delige schuifpuien en 4 delige schuifpuien.

Direct een advies gesprek inplannen?

Als u graag een adviesgesprek wilt inplannen met een van onze adviseurs, zoals Bart of Robert, kunt u direct contact met ons opnemen. 

Soorten glas 2-delige pui

Bij SchuifpuiSelect.nl bieden wij uitgebreide glasopties aan voor onze tweedelige schuifpuien. Standaard rusten wij deze uit met HR++ dubbel glas. Dit type glas bestaat uit twee glasplaten met een tussenliggende spouw. De spouw is gevuld met een speciale glasvulling en is voorzien van een HR-coating. Bovendien is ten minste één van de glasplaten uitgevoerd als gelaagd glas. Dit gelaagde glas bevat meerdere lagen glas met daartussen een transparante folie, wat zorgt voor extra veiligheid doordat het glas bij breuk niet uiteenvalt.

Blauw vinkje Triple glas (HR+++)

Voor wie de hoogste isolatiewaarde wil bereiken, bieden wij ook triple glas aan. Dit HR+++ glas bestaat uit drie glaslagen, waarvan twee met een metaalcoating, voor een optimale thermische isolatie.

Blauw vinkje Overige glasopties

Voor wie specifieke wensen heeft, bieden wij ook andere glasopties aan zoals zonwerend glas, geluidswerend glas, gehard glas en zelfreinigend glas voor uw tweedelige schuifpui.

Ervaring en Deskundigheid van SchuifpuisSelect.nl

Bij SchuifpuisSelect.nl staan Duitse kwaliteit en vakmanschap centraal. Onze schuifpuien en kozijnen worden met zorg vervaardigd in Duitsland, waarbij we uitsluitend de beste materialen gebruiken en elk detail zorgvuldig controleren. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kozijninstallaties en de bouwsector bieden wij betrouwbaar en deskundig advies. Ons gespecialiseerde team begeleidt u van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie van uw nieuwe schuifpui of kozijnen. We begrijpen dat een nieuwe schuifpui niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn. Daarom bieden wij hoogwaardige kunststof schuifpuien met een realistische houtnerf, die het onderhoudsarme karakter van kunststof combineren met de luxueuze uitstraling van echt hout.

Veelgestelde vragen

In veel situaties wordt een schuifpui speciaal op maat gemaakt voor je huis. De kozijnen van deze schuifpui moeten namelijk nauwkeurig worden opgemeten. De kosten voor een schuifpui kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de specifieke situatie. Binnen 5 minuten een richtprijs ontvangen? Gebruik onze Richtprijscalculator!

Onze klanten kiezen vaak voor een 2-delige schuifpui vanwege de praktische voordelen en ruimtebesparing. Deze schuifpuien bieden een brede opening en een modern design dat zowel binnen als buiten esthetische waarde toevoegt. Daarnaast is onze schuifpui geschikt voor wanden tot 5 meter breed, in tegenstelling tot concurrenten die beperkt zijn tot 4 meter.

Dit zijn onze Partners

Richtprijs binnen 5 minuten voor uw schuifpui?

Wilt u een schatting van de kosten voor uw schuifpui? Maak gebruik van onze handige richtprijscalculator en bereken direct hoeveel u naar verwachting kwijt zult zijn. Met deze tool kunt u zelf de verschillende aspecten van uw project invoeren en krijgt u een realistisch beeld van de kosten. Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan uw renovatie- of bouwproject en eventuele verrassingen voorkomen.

Onze werkwijze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ok hand Onze score 8.4 Vrachtwagen Levering vanaf 14 werkdagen Betaal achteraf Betaal achteraf, geen aanbetaling Locatie Velen gingen je al voor!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Zo mist u niks!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Op werkdagen zijn de onderstaande collega's van 08:30 uur t/m 17:00 uur beschikbaar

×