4-Delige schuifpui

Blauw vinkje 15 jaar garantie.
Blauw vinkje Bespaar op uw energierekening.
Blauw vinkje Gemakkelijk schoon te maken.

Wilt u een brede opening in uw gevel creëren met een symmetrisch design? Dan is een 4-delige schuifpui de ideale keuze! Het unieke ontwerp laat de middelste twee delen opzij schuiven, wat zorgt voor een ruime doorgang en uitstekende ventilatie. Als alternatief kunt u ook kiezen voor openslaande deuren. De buitenste delen blijven vast en schuiven automatisch mee met de middelste delen. Dankzij het hefschuifmechanisme van deze puien, kunt u de schuivende delen op elk gewenst moment vergrendelen door de hendel 180 graden omhoog te draaien. Ontdek de mogelijkheden en laat ons de perfecte 4-delige schuifpui bij u installeren!

Productbeschrijving

Ontdek bij SchuifpuiSelect onze fraaie 4-delige schuifpuien, ideaal voor gevels tot 6,5 meter breed en 2,6 meter hoog! Met hun schuivende design bieden ze een stijlvolle oplossing die past bij elke architectonische omgeving. Maak een keuze uit onze topmerken Aluplast en Schüco, waarbij de Schüco LivIngSlide specifiek is afgestemd op de Nederlandse markt en uitblinkt in isolatieprestaties. Transformeer uw ruimte met onze hoogwaardige 4-delige schuifpuien en ervaar een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Schüco living variant

Ontdek de eigentijdse Schüco kunststof 4-delige schuifpui. Het hedendaagse ontwerp is gekenmerkt door strakke lijnen en een vlak profiel, wat zorgt voor een moderne uitstraling en eenvoudig onderhoud. De slanke middenstijl zorgt voor maximale lichtinval, waardoor u kunt genieten van veel natuurlijk daglicht. Daarnaast biedt het Schüco kleurenconcept een scala aan meer dan 50 folieopties, waardoor u een kleur kunt kiezen die perfect aansluit bij de stijl van uw huis. Zo creëert u met onze 4-delige schuifpui niet alleen een functionele toevoeging, maar ook een visueel statement.

Wenst u kleinere puien? bekijk dan onze 2-delige schuifpuien en 3-delige schuifpuien.

Direct een advies gesprek inplannen?

Als u graag een adviesgesprek wilt inplannen met een van onze adviseurs, zoals Bart of Robert, kunt u direct contact met ons opnemen. 

Soorten glas 4-delige pui

Bij SchuifpuiSelect.nl bieden wij uitgebreide glasopties aan voor onze tweedelige schuifpuien. Standaard rusten wij deze uit met HR++ dubbel glas. Dit type glas bestaat uit twee glasplaten met een tussenliggende spouw. De spouw is gevuld met een speciale glasvulling en is voorzien van een HR-coating. Bovendien is ten minste één van de glasplaten uitgevoerd als gelaagd glas. Dit gelaagde glas bevat meerdere lagen glas met daartussen een transparante folie, wat zorgt voor extra veiligheid doordat het glas bij breuk niet uiteenvalt.

Blauw vinkje Triple glas (HR+++)

Voor wie de hoogste isolatiewaarde wil bereiken, bieden wij ook triple glas aan. Dit HR+++ glas bestaat uit drie glaslagen, waarvan twee met een metaalcoating, voor een optimale thermische isolatie.

Blauw vinkje Overige glasopties

Voor wie specifieke wensen heeft, bieden wij ook andere glasopties aan zoals zonwerend glas, geluidswerend glas, gehard glas en zelfreinigend glas voor uw tweedelige schuifpui.

Ervaring en Deskundigheid van SchuifpuisSelect.nl

Bij SchuifpuisSelect.nl staan Duitse kwaliteit en vakmanschap centraal. Onze schuifpuien en kozijnen worden met zorg vervaardigd in Duitsland, waarbij we uitsluitend de beste materialen gebruiken en elk detail zorgvuldig controleren. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kozijninstallaties en de bouwsector bieden wij betrouwbaar en deskundig advies. Ons gespecialiseerde team begeleidt u van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie van uw nieuwe schuifpui of kozijnen. We begrijpen dat een nieuwe schuifpui niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn. Daarom bieden wij hoogwaardige kunststof schuifpuien met een realistische houtnerf, die het onderhoudsarme karakter van kunststof combineren met de luxueuze uitstraling van echt hout.

Veelgestelde vragen

In veel situaties wordt een schuifpui speciaal op maat gemaakt voor je huis. De kozijnen van deze schuifpui moeten namelijk nauwkeurig worden opgemeten. De kosten voor een schuifpui kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de specifieke situatie. Binnen 5 minuten een richtprijs ontvangen? Gebruik onze Richtprijscalculator!

Onze klanten kiezen vaak voor een 4-delige schuifpui vanwege de royale opening en de mogelijkheid om een breed scala aan wandbreedtes te overbruggen. Deze schuifpuien combineren een eigentijds design met praktische voordelen, waardoor zowel binnen als buiten een esthetisch statement wordt gemaakt. Bovendien kunnen onze schuifpuien wanden tot 6,5 meter breed overbruggen.

Dit zijn onze Partners

Richtprijs binnen 5 minuten voor uw schuifpui?

Wilt u een schatting van de kosten voor uw schuifpui? Maak gebruik van onze handige richtprijscalculator en bereken direct hoeveel u naar verwachting kwijt zult zijn. Met deze tool kunt u zelf de verschillende aspecten van uw project invoeren en krijgt u een realistisch beeld van de kosten. Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan uw renovatie- of bouwproject en eventuele verrassingen voorkomen.

Onze werkwijze

Bij SchuifpuiSelect begrijpen we dat een nieuwe schuifpui kiezen een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we adviesgesprekken met onze experts aan. Zij luisteren naar jouw wensen en adviseren over de beste opties voor jouw situatie.

Bij SchuifpuiSelect komt een expert bij u langs op de afgesproken datum en tijd. Hij beoordeelt grondig de huidige situatie en bespreekt uw ideeën en eisen om de beste schuifpuioptie te vinden.

De schuifpuien en kozijnen worden op maat voor u gemaakt in Duitsland. Over het algemeen ontvangen wij uw pui dan binnen 3 weken.

Na ontvangst van de kozijnen/schuifpuien plaatsen wij deze meestal binnen 2 weken bij u. Zo kunt u vaak al binnen 5 weken genieten van uw nieuwe pui!

Ok hand Onze score 9.1 Vrachtwagen Levering en montage vanaf 5 weken! Betaal achteraf Slechts 10% aanbetaling Locatie Velen gingen u al voor!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Zo mist u niks!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Op werkdagen zijn de onderstaande collega's van 08:30 uur t/m 17:00 uur beschikbaar

×