Bent u van plan om kozijnen en/of schuifpuien aan te schaffen?

Ontdek onze werkwijze!

Bij SchuifpuiSelect.nl bieden we de mogelijkheid voor een persoonlijk adviesgesprek. Dit kan zowel bij u thuis als via een videogesprek plaatsvinden. Onze adviseur inventariseert de huidige situatie en bespreekt de diverse mogelijkheden met u. Tijdens dit gesprek krijgt u ook een demonstratie van onze producten en lichten we de bouwtechnische opties toe. opties toe.

Adviesgesprek

Onze specialist komt op het afgesproken moment bij u langs voor een gedetailleerde analyse en inmeting van uw woning. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen, waarna we de optimale “op maat geselecteerde” oplossing bepalen. Zo garanderen we kwaliteit, service en een correcte prijs.

Bij Schuifpuiselect worden alle producten in Duitsland gemaakt volgens de strenge Duitse normen en onze hoogwaardige kwaliteitsstandaard.

Bij het plaatsen van uw opdracht dient u een aanbetaling van 10% van het totale factuurbedrag te voldoen.

Een van onze ervaren montageteams van Schuifpuiselect verzorgt de complete en professionele installatie van uw product. Na de installatie controleren we samen met u alle onderdelen en tekenen deze af voor akkoord. Op dit moment dient ook de resterende 90% van de betaling te worden voldaan.

Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u een aanbetaling van 10% gedaan.

Ons werk zit erop; nu is het uw beurt om volop te genieten van uw nieuwe schuifpui en/of kozijnen. Sla de deuren eens lekker open op een prachtige zomerdag!

Kalverstraat Almelo

Nieuwbouw

Plaatsing van Kunststof Schuifpuien

Nadat één van onze adviseurs heeft ingemeten en alle details zijn besproken, besteld en vervolgens geproduceerd in Duitsland, is het tijd voor de plaatsing bij u thuis. Het plaatsen van schuifpuien is een specialiteit waarin wij uitblinken ten opzichte van onze concurrenten. Dit komt doordat schuifpuien onze core business is. Omdat een schuifpui een groot deel van de gevel beslaat, vinden wij het essentieel dat de installatie binnen één dag wordt voltooid. Wij willen onze klanten, dus ook u, niet in de kou laten staan.

Allereerst verwijderen wij de oude kozijnen en eventueel andere benodigde materialen. Vervolgens wordt de schuifpui geplaatst. Het kan zijn door het gewicht van de pui dat wij hier een kraan voor moeten gebruiken. Als laatste stap wordt het HR++ of HR+++ glas geplaatst. Bij onze montage maken we altijd gebruik van gelaagd glas. Tot slot wordt de schuifpui netjes opgeleverd, en is de pui klaar voor gebruik!

Voor het plaatsen
Hier ziet u de achtergevel van de woning voordat wij een schuifpui hebben geplaatst.
Na het plaatsen
Dit is de schuifpui zoals deze door ons vakkundig is geïnstalleerd.
Vorige slide
Volgende slide

Velen gingen u al voor!

Richtprijs binnen 5 minuten voor uw schuifpui?

Wilt u een schatting van de kosten voor uw schuifpui? Maak gebruik van onze handige richtprijscalculator en bereken direct hoeveel u naar verwachting kwijt zult zijn. Met deze tool kunt u zelf de verschillende aspecten van uw project invoeren en krijgt u een realistisch beeld van de kosten. Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan uw renovatie- of bouwproject en eventuele verrassingen voorkomen.

Direct een vrijblijvend advies gesprek inplannen?

Ontdek de vele voordelen van schuifpuien voor uw woning. Met royale ramen geniet u van prachtig uitzicht op uw tuin terwijl de zon door de ramen uw kamer verwarmt. Op een heerlijke zomerdag opent u eenvoudig de schuifpui en betreedt u de tuin alsof deze deel uitmaakt van uw binnenruimte. 

Ok hand Onze score 9.1 Vrachtwagen Levering en montage vanaf 5 weken! Betaal achteraf Slechts 10% aanbetaling Locatie Velen gingen u al voor!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Zo mist u niks!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Op werkdagen zijn de onderstaande collega's van 08:30 uur t/m 17:00 uur beschikbaar

×