Optimaal genieten van zowel binnen als buiten met onze duurzame kunststof schuifpuien.

Ontdek de vele voordelen van schuifpuien voor uw woning. Met royale ramen geniet u van prachtig uitzicht op uw tuin terwijl de zon door de ramen uw kamer verwarmt. Op een heerlijke zomerdag opent u eenvoudig de schuifpui en betreedt u de tuin alsof deze deel uitmaakt van uw binnenruimte. 

Dit zijn onze Partners

Kunststof Schuifpuien bij SchuifpuiSelect.nl

Droomt u al jaren van een prachtige kunststof schuifpui? Heeft u zich laten overtuigen door ons uitgebreide assortiment? Bij SchuifpuiSelect.nl vindt u een breed scala aan kunststof schuifpuien en kozijnen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Schuco kozijnen en schuifpuien door heel Nederland. Dankzij onze samenwerking met een Duitse leverancier kunnen wij u de beste prijzen bieden met de bekende Duitse kwaliteit. Ontdek de vele mogelijkheden bij ons!
Of u nu op zoek bent naar een 2-delige, 3-delige of 4-delige pui, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Waarom Kiezen voor Kunststof Schuifpuien?

Een kunststof schuifpui biedt de ideale oplossing als u meer licht, ruimte en wooncomfort wenst. Met een schuifpui haalt u als het ware de tuin naar binnen en creëert u een overgang naar uw tuin of balkon. Bovendien is een schuifpui momenteel de nummer één keuze voor waardevermeerdering van uw woning. 

2-Delige Kunststof Schuifpui

Onze 2-delige schuifpuien zijn ideaal voor klanten die op zoek zijn naar praktische voordelen en ruimtebesparing. Deze puien bieden:

Blauw vinkje  Brede Opening: een royale opening voor maximale lichtinval en ventilatie.

Blauw vinkje Modern Design: een eigentijds design dat zowel binnen als buiten esthetische waarde toevoegt.

Blauw vinkje Geschiktheid: geschikt voor wanden tot 5 meter breed, in tegenstelling tot concurrenten die beperkt zijn tot 4 meter.

Ontdek meer over onze 2-delige schuifpuien

3-Delige Kunststof Schuifpui

De 3-delige schuifpuien zijn een uitstekende keuze voor diegenen die een breder ontwerp wensen met behoud van elegantie. Voordelen zijn:

Blauw vinkjeRuime Doorgang: een uitgebreide opening voor een ruimtelijk gevoel en optimale ventilatie.

Blauw vinkjeSymmetrisch Design: een symmetrische opstelling voor een evenwichtige uitstraling.

Blauw vinkjeFlexibiliteit: geschikt voor verschillende wandbreedtes.

Ontdek meer over onze 3-delige schuifpuien

4-Delige Kunststof Schuifpui

De 4-delige schuifpuien zijn perfect voor klanten die een extra brede opening willen en een symmetrisch design waarmee een gevel kan worden getransformeerd. Voordelen zijn:

Blauw vinkje Royale Opening: Een brede doorgang voor maximale passage en ventilatie.

Blauw vinkje Symmetrisch Design: Middelste twee delen die opzij schuiven voor een harmonieuze uitstraling.

Blauw vinkje Hefschuifmechanisme: Vergrendel de schuivende delen op elk gewenst moment door de hendel 180 graden omhoog te draaien.

Ontdek meer over onze 4-delige schuifpuien

Waarom kiezen voor een kunststof schuifpui?

Kunststof kozijnen/schuifpuien winnen steeds meer aan populariteit onder huiseigenaren en bouwers. Maar waarom zou u eigenlijk voor kunststof kozijnen/schuifpuien kiezen? Hier zijn enkele voordelen die het overwegen waard zijn:

0 ,-
Bespraar jaarlijks gemiddeld
0
Kleuren schuifpuien

Blauw vinkje Duurzaamheid: kunststof kozijnen zijn zeer duurzaam en bestand tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht. Ze roesten niet, corroderen niet en zijn bestand tegen insecten en schimmels. Hierdoor hebben ze een lange levensduur en blijven ze er jarenlang als nieuw uitzien.

Blauw vinkje Onderhoudsvriendelijk: kunststof kozijnen zijn ideaal vanwege hun eenvoudige onderhoudsvereisten. Slechts één of twee keer per jaar een reiniging met lauw water en een beetje zeep volstaat om ze in optimale staat te houden. Het is niet nodig om ze opnieuw te schuren, te verven of af te lakken. Bovendien zijn onze kunststof kozijnen bestand tegen verkleuring, waardoor ze jarenlang mooi blijven. In tegenstelling tot houten kozijnen, die regelmatige verfbeurten of beitslagen nodig hebben.

Blauw vinkje Isolatie: de schuifpuien van SchuifpuiSelect.nl zijn voorzien van hoogwaardige Schüco meerkamerprofielen en afdichtingen, wat resulteert in de beste isolatiewaardes op het gebied van warmte en geluid. Dankzij deze geavanceerde isolerende eigenschappen verminderen de schuifpuien warmteverlies, verbeteren ze de energie-efficiëntie en zorgen ze voor een optimaal thermisch en akoestisch comfort in uw woning. Dit leidt tot lagere energiekosten, een verminderde CO2-uitstoot en een aangenaam binnenklimaat zonder tocht.

Plaatsing van Kunststof Schuifpuien

Nadat één van onze adviseurs heeft ingemeten en alle details zijn besproken, besteld en vervolgens geproduceerd in Duitsland, is het tijd voor de plaatsing bij u thuis. Het plaatsen van schuifpuien is een specialiteit waarin wij uitblinken ten opzichte van onze concurrenten. Dit komt doordat schuifpuien onze core business is. Omdat een schuifpui een groot deel van de gevel beslaat, vinden wij het essentieel dat de installatie binnen één dag wordt voltooid. Wij willen onze klanten, dus ook u, niet in de kou laten staan.

Allereerst verwijderen wij de oude kozijnen en eventueel andere benodigde materialen. Vervolgens wordt de schuifpui geplaatst. Het kan zijn door het gewicht van de pui dat wij hier een kraan voor moeten gebruiken. Als laatste stap wordt het HR++ of HR+++ glas geplaatst. Bij onze montage maken we altijd gebruik van gelaagd glas. Tot slot wordt de schuifpui netjes opgeleverd, en is de pui klaar voor gebruik!

Voor het plaatsen
Hier ziet u de achtergevel van de woning voordat wij een schuifpui hebben geplaatst.
Na het plaatsen
Dit is de schuifpui zoals deze door ons vakkundig is geïnstalleerd.
Vorige slide
Volgende slide

Duurzame en Onderhoudsvriendelijke Kunststof Schuifpuien

Onze op maat gemaakte kunststof schuifpuien van Schüco zijn gemaakt van gehard PVC met een verbeterde weerstand tegen schokken. Hierdoor biedt uw schuifpui uitstekende bescherming tegen verschillende weersomstandigheden zoals kou, neerslag en vochtigheid. De profielen behouden hun oorspronkelijke kwaliteit, zijn onderhoudsvrij en vertonen geen vervorming, zelfs niet bij ruimere afmetingen. Deze duurzaamheid wordt gegarandeerd door een geavanceerde constructie met een dubbele stalen kern voor extra stevigheid.

Bij Schuifpuiselect besparen wij niet op kwaliteit!
Bij ons ontvangt u een uitstekend werkende schuifpui die een leven lang meegaat! Bovendien betekent de besparing nu een uitstel van kosten op de lange termijn.

Meer info?

Bent u overtuigd van de voordelen van een kunststof schuifpui en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bijvoorbeeld over een 4-delige pui met openslaande deuren of een standaard schuifpui? Wilt u weten of een schuifpui beschikbaar is in de kleur antraciet of bent u benieuwd naar de prijzen en ervaringen van anderen? Neem dan vandaag nog contact op met SchuifpuiSelect.nl.

Velen gingen u al voor!

Soorten glas

Bij SchuifpuiSelect.nl bieden wij uitgebreide glasopties aan voor onze tweedelige schuifpuien. Standaard rusten wij deze uit met HR++ dubbel glas. Dit type glas bestaat uit twee glasplaten met een tussenliggende spouw. De spouw is gevuld met een speciale glasvulling en is voorzien van een HR-coating. Bovendien is ten minste één van de glasplaten uitgevoerd als gelaagd glas. Dit gelaagde glas bevat meerdere lagen glas met daartussen een transparante folie, wat zorgt voor extra veiligheid doordat het glas bij breuk niet uiteenvalt.

Blauw vinkje Triple glas (HR+++)

Voor wie de hoogste isolatiewaarde wil bereiken, bieden wij ook triple glas aan. Dit HR+++ glas bestaat uit drie glaslagen, waarvan twee met een metaalcoating, voor een optimale thermische isolatie.

Blauw vinkje Overige glasopties

Voor wie specifieke wensen heeft, bieden wij ook andere glasopties aan zoals zonwerend glas, geluidswerend glas, gehard glas en zelfreinigend glas voor uw tweedelige schuifpui.

Veelgestelde vragen

In veel situaties wordt een schuifpui speciaal op maat gemaakt voor je huis. De kozijnen van deze schuifpui moeten namelijk nauwkeurig worden opgemeten. De kosten voor een schuifpui kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de specifieke situatie. Binnen 5 minuten een richtprijs ontvangen? Gebruik onze Richtprijscalculator!

Onze klanten kiezen vaak voor een 2-delige schuifpui vanwege de praktische voordelen en ruimtebesparing. Deze schuifpuien bieden een brede opening en een modern design dat zowel binnen als buiten esthetische waarde toevoegt. Daarnaast is onze schuifpui geschikt voor wanden tot 5 meter breed, in tegenstelling tot concurrenten die beperkt zijn tot 4 meter.

In de meeste gevallen zijn schuifpuien standaard voorzien van dubbel HR++ hoogrendementsglas. Je hebt echter de mogelijkheid om dit te laten upgraden naar een nog beter isolerende glassoort, zoals triple glas/HR+++.

Het kiezen van de juiste kleur voor je kunststof schuifpuien kan een uitdaging zijn. Met een breed scala aan kleuropties heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Momenteel zijn antraciete schuifpuien populair en kiezen steeds meer mensen voor deze tint. Antraciete of grijze kunststof schuifpuien vormen een uitstekende middenweg tussen zwarte en witte varianten.

 • Schuifpui: Ruimtebesparend, ideaal voor kleinere tuinen. Variabele paneelconfiguratie mogelijk.
 • Openslaande deuren: Geschikt voor ruimere tuinen, met opties voor zij- of bovenlichten en diverse kleurstijlen.

Gemeenschappelijke voordelen:

 • Onderhoudsarm.
 • Verbindt woning en tuin.
 • Haalt veel daglicht en sfeer binnen.
 • Goede isolatie.
 1. Kosten: Ze zijn kosteneffectief in aanschaf en onderhoud, vaak 10-15% goedkoper dan houten kozijnen. Op lange termijn zijn ze voordeliger in onderhoud.
 2. Onderhoud en Levensduur: Ze vereisen minimaal onderhoud en hebben een lange levensduur tot wel 50 jaar, in tegenstelling tot 30 jaar voor houten kozijnen.
 3. Duurzaamheid: Ze verminderen afval door hun lange levensduur en zijn recyclebaar.
 4. Isolatie: Ze bieden uitstekende isolatie, waardoor energiebesparing mogelijk is en de woonruimte comfortabel blijft.
 5. Veelzijdigheid: Beschikbaar in diverse kleuren, patronen en maten, inclusief opties voor houtlook.
 6. Veiligheid: Met goed hang- en sluitwerk zijn ze inbraakbestendig en dragen ze bij aan brandveiligheid.

Kunststof kozijnen zijn dus een duurzame, kosteneffectieve en veelzijdige keuze met uitstekende isolerende eigenschappen en veiligheidsvoordelen.

Richtprijs binnen 5 minuten voor uw schuifpui?

Wilt u een schatting van de kosten voor uw schuifpui? Maak gebruik van onze handige richtprijscalculator en bereken direct hoeveel u naar verwachting kwijt zult zijn. Met deze tool kunt u zelf de verschillende aspecten van uw project invoeren en krijgt u een realistisch beeld van de kosten. Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan uw renovatie- of bouwproject en eventuele verrassingen voorkomen.

Onze werkwijze

Bij SchuifpuiSelect begrijpen we dat een nieuwe schuifpui kiezen een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we adviesgesprekken met onze experts aan. Zij luisteren naar jouw wensen en adviseren over de beste opties voor jouw situatie.

Bij SchuifpuiSelect komt een expert bij u langs op de afgesproken datum en tijd. Hij beoordeelt grondig de huidige situatie en bespreekt uw ideeën en eisen om de beste schuifpuioptie te vinden.

De schuifpuien en kozijnen worden op maat voor u gemaakt in Duitsland. Over het algemeen ontvangen wij uw pui dan binnen 3 weken.

Na ontvangst van de kozijnen/schuifpuien plaatsen wij deze meestal binnen 2 weken bij u. Zo kunt u vaak al binnen 5 weken genieten van uw nieuwe pui!

Ok hand Onze score 9.1 Vrachtwagen Levering en montage vanaf 5 weken! Betaal achteraf Slechts 10% aanbetaling Locatie Velen gingen u al voor!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Zo mist u niks!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Op werkdagen zijn de onderstaande collega's van 08:30 uur t/m 17:00 uur beschikbaar

×